Mikulášská nadílka v naší prodejně v Hradci Králové

Do naší prodejny zavítá 5.12. Mikuláš se svými pomocníky andělem a čerticí, rezervujte si čas s Mikulášem a objednejte si jeden z připravených Mikulášských balíčků. Balíček může předat Vašemu dítěti přímo Mikuláš nebo si ho vyzvednete v prodejně nebo Vám ho zašleme poštou.

Mikulášská nadílka je za dveřmi a určitě si ji zaslouží i děti se speciální stravou. Připravili jsme pro Vás dva bezlepkové a bezlaktózové Mikulášské balíčky v hodnotě 650Kč a 900Kč. 


V základním balíčku za 650,- Kč najdete : čoko lízo, perník, čokoládové uhlí, Melto, muffin, skleničku s pečeným čajem, 2x mandarinky, 2x banány, 3x vlašské ořechy, Dopis Ježíškovi (děti vyplní, dokreslí a nechají za oknem)


Rozšířený balíček za 900,- obsahuje základní balíček + Nutellu 400g, Aloe Vera 0,5l, Lázeňské oplatky, Body&Future cacao 0,75 l (skvělé rostlinné cacao)


Balíčky si můžete objednat do 27.11.2023 mailem na adrese prodejnahk@najitnajist.cz nebo přímo v prodejně v Hradci Králové, objednávku Vám potvrdíme s Variabilním symbolem a balíček Vám budeme rezervovat po úhradě převodním příkazem na účet 131-823110227 / 0100 nebo platbou přímo na prodejně. Umíme udělat i individuální změny a něco v balíčku vyměnit.


Balíčky budeme také posílat poštou nebo zásilkovnou nejpozději 28.11.2023, aby i děti mimo Hradec Králové dostali od Mikuláše nějakou dobrotu a dopis Ježíškovi, o který se musí postarat a poslat nebeskou poštou.


Mikulášské balíčky si můžete vyzvednout na prodejně v sobotu 2.12., v pondělí 4.12. nebo v úterý 5.12. do 16 hod. nebo si můžete rezervovat čas na úterý 5.12. mezi 16-19 hod., kdy přímo v prodejně Mikuláš se svými pomocníky andělem a čertem s dětmi promluví o uplynulém roce, vyslechne si jejich připravenou básničku nebo písničku a předá jim balíček. 


Přijďte si užít tento nádherný svátek v předvánočním čase a potěšit Vaše milé děti.