Naše první prodejna v Hradci Králové

Naše první prodejna bezlepkových a bezlaktózových produktů v Hradci Králové je otevřena v Gurmánské uličce - Tomkova 1230/4a.


Otevřeno máme každý všední den od 10-18hod.

Naši první prodejnu jsme otevřeli v polovině srpna 2023 v Gurmánské uličce v Hradci Králové (ulice Tomkova 1230). 


Prodejna se zaměřuje nejen na prodej výrobků bez lepku a laktózy, ale i na přípravu (dopékání) bezlepkového a bezlaktózového pečiva jako jsou bagety, burgery, veky a z nich se připravují obložené chleby, chlebíčky, plněné veky nebo zapečené tousty v kontaktním grilu. Pečivo je plněno striktně kvalitní vakuově balenou bezlepkovou šunkou nebo bezlaktózovým sýrem, čerstvou zeleninou, bezlepkovým a bezlaktózovým salátem, máslem, hořčicí apod. 


V sortimentu nechybí ani sladké bezlepkové pečivo, sušenky, Moravské frgály, lázeňské oplatky, dortíky a muffiny od místního výrobce, rostlinná mléka, jogurty a za studena lisované zdravé šťávy. Na snídani si můžete koupit skvělé bezlepkové kuličky a mušličky od výrobce ARIKA SK.

Vedle čerstvě rozpečeného pečiva sortiment prodejny obsahuje i trvanlivé produkty jako exklusivní bezlepkové těstoviny České firmy Gutini, mouky Schär a dále čaje, kávu atd.


V prodejně se zákazníkům připravuje i čerstvá káva s rostlinným mlékem a čaj.


Na září připravujeme svačinové balíčky pro školáky a zaměstnance.