Přísady pro pečení

Amylon BIO Želatina 20g

0 recenzí
35

Popisek


Bio želatina nasladko i naslano. Je dobře rozpustná, skvěle drží tvar a je z živočišného kolagenu pocházející pouze z bio chovů. Bio želatina je přírodní zahušťovadlo, které je vhodné pro přípravu dortového či koláčového želé, aspiků a tlačenek. Můžete ji také využít k přípravě krémů, polev a pudingů.

Bio želatina má bohaté využití v kuchyni, jak nasladko, tak i naslano. Lze ji využít i jako želírující činidlo nebo ztužovadlo. 

Snadná příprava, nepění a nevytváří hrudky. Nízký obsah tuku a kalorií.

Vepřová želatina pochází z certifikovaných Bio chovů!


SLOŽENÍ:

Bio vepřová želatina jedlá v prášku


NUTRIČNÍ HODNOTY:

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1435 kJ / 342 kcal

Tuky 0 g

Z toho nasycené mastné kyseliny 0 g

Sacharidy 0 g

Z toho cukry 0 g

Bílkoviny 84 g

Sůl 0,08 g


SKLADOVÁNÍ: Uchovávejte v suchu a chraňte před teplem.


VÝROBCE: AMYLON, a.s. Ronov nad Sázavou 13, Přibyslav

Alergeny


Bez lepku